banner raya suffy
Banner Kelab Famili Suffy – WEB-V1

Banner SBG – WEB

Banner Aidilfitri

Set Percubaan Suffy

Sedang mencari Susu yang sesuai dengan anak anda ? cubalah Susu Suffy hari ini !!

Klik untuk dapatkan Set Percubaan Susu Suffy.

Lokasi Susu Suffy

Anda sedang mencari lokasi Kedai @ Agen Suffy berdekatan dengan anda ?

Klik untuk maklumat lanjut

Perkhidmatan COD

Kehabisan Susu Suffy? Perlukan segera ? Apa kata cuba Perkhidmatan COD Susu Suffy kami hari ini !!!

Klik untuk maklumat lanjut

Inginkan maklumat lanjut mengenai Susu Suffy ? Klik Di Sini

Mengenai Kami

Suffy adalah jenama susu yang dipercayai oleh Ibu Bapa di seluruh Malaysia.
Suffy di miliki oleh sebuah syarikat yang diberi nama Suffy Dairy Group Sdn Bhd.
Di Suffy, kami sangat mengambil berat akan keperluan anak-anak dan keluarga yang ingin mencari produk susu yang berkualiti tinggi, selamat dan juga mampu dimiliki.

  • Kualiti Tinggi

    Kesemua produk kami di import dari luar negara iaitu Belanda untuk sumber Susu Kambing dan New Zealand untuk sumber Susu Lembu dan kemudian diformulasikan di Malaysia berdasarkan keperluan nutrisi kanak-kanak di Malaysia.

  • Selamat

    Produk Suffy di keluarkan dikilang yang terletak di Ipoh,Perak. Dengan memilik Sijil MESTI dari pihak Jabatan Kesihatan dan Sijil HALAL Malaysia, sudah pasti keselamatan dan kualiti produk Suffy sentiasa dipantau untuk menjamin pengguna menerima Susu Suffy berkualiti dan selamat.

  • Mampu dimiliki

    Suffy menawarkan produk Susu pada harga mampu milik demi memenuhi keperluan keluarga di Malaysia. Suffy juga menawarkan peluang-peluang perniagaan kepada pengguna melalui kaedah menjadi Agen Suffy yang akan membantu pengguna mendapatkan produk Suffy pada harga yang berbaloi dan dalam masa yang sama menjana kewangan keluarga melalui penjualan produk Suffy.

Suffy Pure Goat

Peringkat awal kehidupan Si Manja adalah waktu yang sangat penting untuk perkembangan tubuh badan. Kami di Suffy memperkenalkan Suffy Pure Goat yang kaya dengan khasiat 100% semulajadi dari Susu Kambing untuk Si Manja Anda !!!

> Susu kambing 100% asli
> Tanpa sebarang pengawet, pewarna atau perisa tiruan.

Suffy Goat

Peringkat awal kehidupan Si Manja adalah waktu yang sangat penting untuk perkembangan tubuh badan. Suffy Goat dengan formulasi kebaikan-kebaikan buah-buahan seperti Kurma dan Delima, selain daripada Madu dan Manna sangat baik untuk membantu Sistem Penghadaman Si Manja. Suffy Goat diimport dari Belanda dan diformulasikan di Malaysia berdasarkan keperluan Si Manja.

> Tiada Gula Tambahan
> Sesuai untuk Kanak-Kanak yang alami masalah alahan Protein Susu Lembu

Apa kata pengguna Susu Suffy ???

Ank sy menggunakan susu suffy goat atas cdgn kwn.alhamdulillah pilihan susu yg sgt tepat.antibody ank meningkat sejak mnun susu ni & ank jrg sakit wlupun htr nursery.ank happy ibu pun dah jrg cuti..disyorkan utk ibu2 lain mencuba susu ni..

September 26, 2017

Siti Sarah
Siti SarahPengguna Susu SuffySuffy Malaysia

Susu suffy annis memg trbaik untuk msalah sembelit ank sya…sblum sya jmpa ssu suffy mcm2 susu sya dh tukaq sma jgk sembelit..pling kesian kt ank msak nk popo asyik reyau ja ..last trjmpalh kt wall fb da org like produk suffy ni..sya pn cuba oder sekotak dlu try alhamdulillah dgn izin allah 2 hari ja minum ssu annis selesai msalah sembelit ank..lani xpyh susah ati dh bla ank nk popo…dh hmpir sthun dh ank minum suffy annis ni..berat bdan pn ok cntik nurse ckp pastu jrang nk demam btuk selsma lg..tiap2 bulan lani oder 10kotak kdg2 xckup sbulan sb ank minum susu kuat…trima ksh produk suffy mmg trbaik ..

November 13

Puan Suhada
Puan SuhadaPengguna Susu SuffySuffy Malaysia