JOM CUTI SEKOLAH BERSAMA SUFFY

Mama dan Papa tahukan, Bulan 3 ni ada cuti sekolah ???
Dah rancang ke nak ke mana cuti sekolah kali ini ?
Jika belum atau sedang merancang, apa kata luangkan masa bersama Suffy cuti sekolah ni 😊

Jom sertai “Karnival Cuti Sekolah Bersama Suffy” pada 23 – 25 Mac 2018 ni.
Lokasinya di MYDIN Meru Raya, dari jam 10 pagi sampai 10 malam.

ANTARA AKTIVITI-AKTIVITI YANG MENARIK

INDOOR GAME
Kami ada sediakan pelbagai permainan indoor yang menguji minda anak2x anda. Jika berjaya habiskan kesemua Game2x yang ada, kami akan hadiahkan “Goodies bag” SPECIAL EDITION untuk Si Manja anda !!!
Terhad untuk 2000 peserta yang berjaya je tau !!!

PERADUAN MEWARNA
Adik2x kreatif dalam mewarna ? adik-adik berusia 6 – 12 tahun? jom sertai peraduan mewarna bersama Suffy, ada pelbagai hadiah-hadiah yang menarik untuk dimenangi nanti. Datang tau 😊

KIDS TALENT SHOW
Kami juga ada persembahan menarik oleh adik-adik comel dari Tadika SMART IQ. Antaranya hafazan, bercerita, demo Tae kwan do dan ada juga fashion show tau. Jom beri sokongan kepada adik-adik dari Tadika SMART IQ !!!

PARENTING TALK
Anda ada kelapangan pagi Sabtu, 24 Mac 2018 nanti ? jom luangkan masa untuk menghadiri sesi perkongsian ilmu parenting bersama Ustaz Munawir. Juga ada sesi FAQ jika ada yang ingin bertanya dan berkongsi tips2x parenting bersama pengunjung-pengunjung Karnival Cuti Sekolah Bersama Suffy nanti.

CABUTAN BERTUAH
Sewaktu Karnival Cuti Sekolah Bersama Suffy di MYDIN, akan juga diadakan Majlis Cabutan Bertuah bersempena Peraduan”Anak Ceria Ibu Gembira” yang tamat pada 28 Februari 2018. Suffy juga ada sediakan cabutan bertuah untuk pembeli-pembeli Susu Suffy sewaktu Karnival nanti. Apa hadiah nya ? kena datang la, baru tahu 😊

Terima kasih juga kepada penaja-penaja Karnival kami :

 

ABS Toys

Smart IQ at Ipoh

Kinta Press