Suffy – Jenama Susu yang dipercayai

logo Suffy v2

Suffy adalah jenama susu yang dipercayai oleh Ibu Bapa di seluruh Malaysia. Suffy di miliki oleh sebuah syarikat yang diberi nama Suffy Dairy Group Sdn Bhd. Di Suffy, kami sangat mengambil berat akan keperluan anak-anak dan keluarga yang ingin mencari produk susu yang berkualiti tinggi, selamat dan juga mampu dimiliki.

Kualiti Tinggi

Kesemua produk kami di import dari luar negara iaitu Belanda untuk sumber Susu Kambing dan New Zealand untuk sumber Susu Lembu dan kemudian diformulasikan di Malaysia berdasarkan keperluan nutrisi kanak-kanak di Malaysia.

Selamat

halal - suffy Mesti - Suffy

Produk Suffy di keluarkan dikilang yang terletak di Ipoh,Perak. Dengan memilik Sijil MESTI dari pihak Jabatan Kesihatan dan Sijil HALAL Malaysia, sudah pasti keselamatan dan kualiti produk Suffy sentiasa dipantau untuk menjamin pengguna menerima Susu Suffy berkualiti dan selamat.

 

Mampu dimiliki

Suffy menawarkan produk Susu pada harga mampu milik demi memenuhi keperluan keluarga di Malaysia. Suffy juga menawarkan peluang-peluang perniagaan kepada pengguna melalui kaedah menjadi Agen Suffy yang akan membantu pengguna mendapatkan produk Suffy pada harga yang berbaloi dan dalam masa yang sama menjana kewangan keluarga melalui penjualan produk Suffy.